Skip to content

Chauffeur Materieeldienst

Vlaardingen, Zuid-Holland, Nederland

De functie

Bij A. de Reus Aannemersbedrijf zijn wij voor onze eigen Materieeldienst op zoek naar aanvulling op het team. Wij zijn op zoek naar een:

Chauffeur Materieeldienst


Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Jij zit in deze functie voornamelijk in een van onze mooie vrachtwagens. Ons wagenpark bestaat momenteel uit 3 vrachtwagens: twee haakarmwagens met knijper en één vrachtwagen met knijper. Hier komt een vierde elektrische vrachtwagen bij. Jouw standplaats is ons kantoor in Vlaardingen. Vanaf deze locatie vertrek jij en kom jij eind van de dag weer terug met de wagen. Er werken momenteel drie andere chauffeurs bij De Reus. Jij bent een aanvulling op dit team. Binnen het team zijn er korte communicatielijnen en eigen inbreng wordt gewaardeerd.

Wat houdt de functie in?

In deze functie ben jij degene die zorgt dat de materiaalstukken van onze hoofdlocatie in Vlaardingen op de werklocaties terecht komen. Hierbij kun je denken aan materiaalstukken als trilplaten en rijplaten. Dit wordt afgewisseld met ritten om zand en grond te vervoeren op de werklocaties. Jij toont hierbij eigen initiatief om de planning van de ritten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Het mooie aan deze rol is dat de ritten worden uitgevoerd voor ons eigen bedrijf. Omdat wij verschillende soorten vrachtwagens hebben, zorgt dit voor afwisseling in het werk. Naast het uitvoeren van transport wordt ook verwacht dat jij klein onderhoud aan de auto zelf uitvoert.

Verder belangrijk om te weten

Wat vragen wij van jou?

  • Minimaal een C-rijbewijs met code-95;
  • Bij voorkeur 3 jaar werkervaring binnen de transportwereld;

  • Het is mooi meegenomen wanneer jij in het bezit bent van een CE rijbewijs, VCA certificaat, TCVT certificaat en/ of ADR certificaat. Mocht je deze trainingen of opleidingen niet hebben gevolgd, is dit voor ons geen probleem. Wij bieden de mogelijkheid om deze opleidingen te behalen wanneer je bij ons komt werken;
  • Jij neemt initiatief en vindt het leuk om binnen een team samen te werken.


Wat maakt deze functie en werken bij De Reus aantrekkelijk?

  • Je voert de ritten uit voor ons eigen bedrijf;
  • Mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden waarbij de cao Bouw & Infra van toepassing is;

  • Veel diversiteit in de werkzaamheden;
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen om jezelf te ontwikkelen.


Wat doet A. de Reus Aannemersbedrijf?

Wij zijn met A. de Reus Aannemersbedrijf vooral werkzaam binnen de (petrochemische) industrie in de regio Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in civiel technische werkzaamheden als: bodemsaneringen, grondzuigen, betonwerk en kabelwerk. Sinds 2022 is A. de Reus Aannemersbedrijf onderdeel van Dura Vermeer Haven & Industrie wat ons mooie kansen biedt voor de toekomst. Het De Reus Team bestaat uit 50 enthousiaste collega’s. Wij staan erom bekend dat we van aanpakken weten en de klant graag ontzorgen.


Ben jij de kandidaat die wij zoeken?
Vul dan het sollicitatieformulier in en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van Team De Reus! Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen door te bellen of te Whatsappen naar Elvera (afdeling HR) 06-30081488.

Vlaardingen, Zuid-Holland, Nederland

of

Vlaardingen, Zuid-Holland, Nederland