Overslaan naar content

Planner materieeldienst

Op locatie
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland

De functie

Bij A. de Reus Aannemersbedrijf zijn wij voor onze eigen Materieeldienst op zoek naar aanvulling op het team. Wij zijn op zoek naar een:


Planner Materieeldienst


Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Bij A. de Reus Aannemersbedrijf hebben wij een eigen loods met een eigen materieeldienst. Deze materieeldienst is gevestigd bij ons kantoorpand in Vlaardingen. Vanaf deze locatie zal jij de werkzaamheden uitvoeren. Ons wagenpark bestaat uit 7 zuigwagens en 4 vrachtwagens. Daarnaast beschikken wij over diverse materieelstukken van bouwhekken tot trilplaten. Met deze zaken houd jij je bezig in deze functie.


Wat houdt de functie in?

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het opzetten en het bijhouden van planning van de zuigwagens, vrachtwagens en materieel. Hierbij gaat het om de inzet binnen en buiten de organisatie. Jij hebt uit commercieel oogpunt contact met externe partijen om de materieelstukken zo optimaal mogelijk in te zetten. Jij bent voor de personeelsleden die werkzaam zijn op onze projectlocaties de contactpersoon voor het aanvragen van materiaal en materieel. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor de machinisten en chauffeurs; zij worden door jou aangestuurd. Het bijhouden van een personeelsplanning is ook onderdeel van de functie. Jij zorgt daarnaast voor de afhandeling van de administratieve randzaken die de inzet van de materiaal- en materieelstukken met zich meebrengt. Een dynamische en actieve rol waarin geen dag hetzelfde is.

Verder belangrijk om te weten

Wat vragen wij van jou?  

 • Minimaal mbo 4 werk- en denkniveau;  
 • Jij hebt minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan als planner;   
 • Het is mooi meegenomen als je binnen een soortgelijk bedrijf hebt gewerkt; 
 • Jij kunt goed het overzicht bewaren, weet goed te handelen in stressvolle situaties en jij beschikt over goede communicatieve vaardigheden om het team te sturen.  

Wat maakt deze functie en werken bij De Reus aantrekkelijk?  

 • Je hebt de mogelijkheid om de rol zelf vorm te geven omdat het gaat om een nieuwe functie;  
 • Je werkt in een organisatie waar de lijnen kort zijn en de drempels laag;  
 • Je hebt bij ons de mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen; 
 • Mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden waarbij de cao Bouw & Infra van toepassing is.   

Wat doet A. de Reus Aannemersbedrijf?  

Wij zijn met A. de Reus Aannemersbedrijf vooral werkzaam binnen de (petrochemische) industrie in de regio Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in civieltechnische werkzaamheden als: bodemsaneringen, grondzuigen, betonwerk en kabelwerk. Sinds 2022 is A. de Reus Aannemersbedrijf onderdeel van Dura Vermeer Haven & Industrie wat ons mooie kansen biedt voor de toekomst. Het De Reus Team bestaat uit 50 enthousiaste collega’s. Wij staan erom bekend dat we van aanpakken weten en de klant graag ontzorgen.  


Ben jij de kandidaat die wij zoeken? 
Reageer dan via de sollicitatiebutton! 

Op locatie
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland

of

Op locatie
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland