Skip to content

Procescoördinator a.i.

Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland

De functie

Bij A. de Reus Aannemersbedrijf zijn wij ter vervanging van een zwangerschapsverlof op zoek naar een interim collega. Wij zijn vanaf februari 2024 voor de duur van 5 maanden op zoek naar een:


Interim Procescoördinator (24-32 uur)


Hoe ziet jouw werkplek eruit?

A. de Reus Aannemersbedrijf is actief binnen de (petrochemische) industrie. Hierbij hebben wij diverse projectlocaties waar onze medewerkers werkzaamheden uitvoeren. Onze procescoördinator werkt afwisselend bij onze diverse projectlocaties (voornamelijk in het Rotterdamse havengebied) en ons kantoor in Vlaardingen. Bij de projectlocaties heb je te maken met een dynamische omgeving en bij ons kantoor kun je in alle rust zaken uitwerken. Jij vindt het fijn om zelf jouw tijd in te kunnen delen en jij kunt goed zelfstandig werken.

Wat houdt de functie in?

In deze functie ben jij degene die de opgestelde processen en procedures monitort en controleert: doen wij wat wij hebben aangegeven dat we zouden moeten doen? Daarnaast houd jij het KAM-managementsysteem bij dat wij hanteren binnen de organisatie. In samenwerking met de afdeling veiligheid ben jij daarnaast degene die zich bezighoudt met de interne audits. Onze procesmanager heeft verandertrajecten opgezet en deze dienen door jou gemonitord te worden op de voortgang. Aanvullend hierop komen verwante administratieve taken voor jouw rekening. 

Verder belangrijk om te weten

Wat vragen wij van jou?

  • Hbo werk- en denkniveau (diploma op het gebied van procesmanagement of verandermanagement is een pré);
  • Je hebt reeds werkervaring opgedaan in de functie van procescoördinator;
  • Jij bent in het bezit van een VCA certificaat of bent bereid deze te halen;
  • Het is wenselijk dat jij ervaring hebt met certificeringen en de industriële werkomgeving;
  • Jij kunt goed zelfstandig werken, hebt goede sociale vaardigheden en kunt communiceren op diverse niveaus binnen de organisatie.


Wat maakt deze functie en  werken bij De Reus aantrekkelijk?

  • Binnen de organisatie zijn de lijnen kort;
  • Veel diversiteit in de werkzaamheden;
  • Een enthousiast team dat ervoor gaat om het niveau naar boven te krijgen;
  • De processen en procedures staan in de kinderschoenen, jij kunt hier echt iets in betekenen.


Wat doet A. de Reus Aannemersbedrijf?

Wij zijn met A. de Reus Aannemersbedrijf vooral werkzaam binnen de (petrochemische) industrie in de regio Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in civiel technische werkzaamheden als: bodemsaneringen, grondzuigen, betonwerk en kabelwerk. Sinds 2022 is A. de Reus Aannemersbedrijf onderdeel van Dura Vermeer Haven & Industrie wat ons mooie kansen biedt voor de toekomst. Het De Reus Team bestaat uit 50 enthousiaste collega’s. Wij staan erom bekend dat we van aanpakken weten en de klant graag ontzorgen.


Ben jij de kandidaat die wij zoeken?
Stuur dan je motivatie en cv naar solliciteren@dereus.nl en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van het De Reus Team! Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen door te bellen of te Whatsappen naar Elvera (afdeling HR)  06-30081488.

Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland

of

Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland