Overslaan naar content

Machinist Grondzuigwagen

Op locatie
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 4.000 per maand

De functie

Bij A. de Reus Aannemersbedrijf zijn wij voor onze eigen Materieeldienst op zoek naar aanvulling op het team. Wij zijn op zoek naar een:

Machinist Grondzuigwagen


Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Bij A. de Reus Aannemersbedrijf hebben wij 5 zuigwagens in ons wagenpark. Jij bent in deze functie machinist op een van deze wagens. Bij A. de Reus Aannemersbedrijf worden op verschillende locaties projecten uitgevoerd. Als Machinist op onze grondzuigwagen word jij ingezet op de locatie waar grondzuigwerkzaamheden moeten worden verricht. Dit zorgt voor afwisseling in het werk en de personen waarmee jij werkt. Wij werken voornamelijk voor klanten binnen de industrie, hier zal jij dus ook werkzaam zijn.


Wat houdt de functie in?

Onze auto is geen standaard vacuümwagen; wij hebben namelijk de mogelijkheid om naast vloeistoffen ook vaste stoffen op te zuigen. Dit maakt deze wagens uitgebreider in de mogelijkheden en uitdagender om te besturen. Jij bent na een uitgebreid inwerktraject de machinist op een van onze wagens. Jij zorgt ervoor dat door de inzet van de auto grote werkputten gemaakt worden, sleuven worden ‘gegraven’ en dat storingen worden opgezocht. Jij bedient de wagen en zorgt dat stoffen als zand, klei of water worden opgezogen met de zuigwagen. Jij hebt gevoel voor werken met machines en kunt klein onderhoud aan de auto zelf uitvoeren. 

Verder belangrijk om te weten

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal een C-rijbewijs met code-95;
 • Jij hebt werkervaring in het grondwerk en kunt omgaan met een soortgelijke machine;
 • Het is mooi meegenomen wanneer jij in het bezit bent van een VCA certificaat en/ of het certificaat tot Druk Vacuüm Machinist. Wanneer je dit niet hebt, is dit geen probleem, dan bieden wij deze cursussen aan;
 • Jij kunt goed het overzicht bewaren en jij beschikt over goede communicatieve vaardigheden.


Wat maakt deze functie en werken bij De Reus aantrekkelijk?

 • Je werkt met mooie materieelstukken;
 • Je krijgt een personenauto ter beschikking welke ook privé gebruikt kan worden;
 • Je bent op verschillende locaties aan het werk, waardoor je veel afwisseling hebt in het werk;
 • Salaris tussen de €3000,- en €4000,- bruto per maand (afhankelijk van ervaring);
 • Mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden waarbij de cao Bouw & Infra van toepassing is.


Wat doet A. de Reus Aannemersbedrijf?

Wij zijn met A. de Reus Aannemersbedrijf vooral werkzaam binnen de (petrochemische) industrie in de regio Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in civiel technische werkzaamheden als: bodemsaneringen, grondzuigen, betonwerk en kabelwerk. Sinds 2022 is A. de Reus Aannemersbedrijf onderdeel van Dura Vermeer Haven & Industrie wat ons mooie kansen biedt voor de toekomst. Het De Reus Team bestaat uit 50 enthousiaste collega’s. Wij staan erom bekend dat we van aanpakken weten en de klant graag ontzorgen.


Ben jij de kandidaat die wij zoeken?
Vul dan het sollicitatieformulier in en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van Team De Reus! 

Op locatie
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 4.000 per maand

of

Op locatie
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 4.000 per maand