Overslaan naar content

Over ons

A. de Reus Aannemersbedrijf bestaat inmiddels al ruim 40 jaar. Wij zijn uitgegroeid tot een organisatie met 50 personen in loondienst en een mooie groep klanten. Hoe is de organisatie gegroeid tot hoe deze nu is? Lees hieronder meer over de geschiedenis van onze organisatie.

Oprichting A. de Reus Aannemersbedrijf

Op 1 augustus 1980 heeft André de Reus het bedrijf A. de Reus Aannemersbedrijf opgericht. Hij is gestart met de aankoop van een eigen kraan. Hij voerde met zijn kraan verschillende grondwerkzaamheden uit bij diverse klanten.

Eerste medewerker

Op 1 april 1987 is het eerste personeelslid in dienst gekomen bij de organisatie: Arie Koopman. Een ervaren kraanmachinist die André ging ondersteunen bij de toenemende hoeveelheid werk. Arie is nog steeds werkzaam bij de organisatie.

Werken op de industrie

Vanaf 1996 is A. de Reus Aannemersbedrijf huisaannemer geworden binnen het Rotterdamse industriegebied. Vanaf deze periode is de organisatie zich gaan focussen op werken binnen de industriële omgeving. Zaken als certificeringen en veiligheid zijn vanaf toen nog belangrijker geworden.

Aanschaf eerste zuigwagen

In 2007 is door André de Reus de eerste zuigwagen aangeschaft. Een machine om vaste stoffen en vloeistoffen op te kunnen zuigen zonder kabels en leidingen kapot te maken. De eerste periode stond in het teken van het uitvinden van de machine. Het werken met de zuigwagen is uitgegroeid tot een van de specialiteiten van de organisatie.

Verhuizing kantoorpand

Op 25 maart 2011 is A. de Reus Aannemersbedrijf in het huidige kantoorpand getrokken aan de Beugsloepweg in Vlaardingen. Door de goede ligging en de mogelijkheden van het pand passend voor de organisatie.

Partnerschap Dura Vermeer Haven en Industrie

Per 1 januari 2022 heeft Dura Vermeer Haven en Industrie een meerderheidsbelang in de organisatie A. de Reus Aannemersbedrijf genomen. Beide bedrijven werken samen om elkaar te versterken in de markt.

Wil je meer weten over de werkzaamheden die A. de Reus Aannemersbedrijf uitvoert? Klik dan op onderstaande link. Hier staan onze specialsmen opgenomen.